Gratis aktier, och jag i tidningen

I tisdags, 13 april, höll Beowulf Mining Plc i en presentation i England, som sedan släpptes på beowulf webbsida. Den läste jag gladeligen igenom, och speciellt det som vanligen brukar vara väldigt tråkigt, en sida med titeln ”Disclaimer”.

Den innehöll den här mycket lustiga texten:
”As compensation for reading this Disclosure the Chairman of the Company shall allot fifty pounds sterling of shares in the Company to the first person who contacts him on this.”

Jag tänkte först att någon säkert redan hade kontaktat dem om det. Men jag skickade ändå iväg ett mail och fick strax därefter svaret från Chairman Clive Sinclair-Poulton att jag var först att kontakta honom, och att jag ska få aktier till ett värde av £50 i företaget. Clive arbetar på att lyckas tilldela mig aktierna, kanske inte det lättaste eftersom jag äger mina aktier i en kapitalförsäkring.

Storyn hamnade i engelsk tidning, och jag heter numera ”Simon Johnsonn”, Hehe 🙂

One response on “Gratis aktier, och jag i tidningen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.